Ga je als Edward Scissorthands deze Halloween?

In 1991 kwam deze film met Johney Depp uit in de bioscoop en ik denk dat ik hem een paar jaar daarna heb gezien op de televisie. Ik vond de film schitterend. Lief, teder maar ook grappig en een beetje duister. De liefdevolle en ietwat onhandige Edward Scissorthands is daarom al jaren een van mijn favoriete film karakters. Vandaag wil ik je graag laten zien hoe je hem makkelijk na kunt maken.

Edward Scissorhands Special Effects Makeup Tutorial | Video Tutorial

Omdat Edward geen wenkbrauwen heeft wax ik de mijne weg met Ben Nye Nose & Scar Wax. Deze zachte wax is hier uitermate geschikt voor. Poeder de pax wel goed af. Daardoor word het makkelijker om eroverheen te werken met een ander product. Wanneer de wenkbrauwen weg zijn ga ik eerst de littekens maken. Die doe ik met Sculpt Gel. Zorg voor een paar goede referentie foto’s zodat je weet waar je de littekens moet plaatsen. Poeder ook de Sculpt Gel goed af voordat je gaat kleuren. Dit doe ik met de Creamblend van Mehron. De schaduwen zet ik met het Cool Glam Palette van Ben Nye. Tot slot de pruik op, de jurk aan en een paar lenzen in.

Wat heb je nodig voor het maken van deze Edward Scissorhands?

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons YouTube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, YouTube kanaal et cetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Liefs Linda

PSSSSTTT! De Halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie gepland, klik snel op onderstaande banner en boek je Halloween workshop

Workshops Halloween

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben een online academy: FBFX Academy waar heel veel cursussen op staan.