Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Zeester heeft Simone bedacht toen ze een aflevering van Spongebob zat te kijken en daar Patrick de zeester voorbij kwam. Aangezien we lekker bezig zijn met de zomer, zee en strand, dacht Simone, hoe gaaf zou het zijn om een mooie zeester te maken als facepaint.

Simone heeft het Schminkvoorbeeld Zeester prachtig uitgewerkt en de laatste foto is erg grappig om te zien. Een zeester is een prachtig dier dat in de Oceaan leeft en als de zeesterren op de televisie of in de dierentuin, of zelfs live gaat bekijken kin je duidelijk zien hoe sierlijk deze zeesterren zijn.

Het Schminkvoorbeeld Zeester is net even anders dan alle andere schminkvoorbeelden, maar we laten jullie graag zien wat je allemaal met en klein beetje inspiratie en creativiteit kan doen. Simone, dit Schminkvoorbeeld Zeester is prachtig.

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Zeester

Alle schmink materialen die Simone gebruikt heeft voor het maken van dit gave schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website. “Kijk hier voor de producten die Simone gebruikt heeft”

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Zeester

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Groetjes Simone O. en Linda