Schminkvoorbeeld Eenvoudige Piraat, dit is ook weer zo een schminkvoorbeeld waarbij wij je de basis geven en daarnaast kun je natuurlijk met allerlei uitbreidingen zo ver gaan als dat je zelf wilt. Je kunt van alles toevoegen, als het maar met piraten te maken heeft. Het Schminkvoorbeeld Eenvoudige Piraat is dan ook gemaakt voor jullie om je te laten zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft.

Het Schminkvoorbeeld Eenvoudige Piraat is daarom ook een goede basis voor je eigen design eraan te koppelen. Als de basis goed is kun je er natuurlijk op alle kanten op uitbreiden en als we daarbij kunnen helpen is dat natuurlijk kunnen we helpen. Zie hier na veel vraag het Schminkvoorbeeld Eenvoudige Piraat.

Floor heeft het weer erg leuk en eenvoudig gemaakt met dit Schminkvoorbeeld Eenvoudige Piraat. En hebben jullie nu nog meer eenvoudige designs die jullie willen zien dan kunnen we uiteraard voor jullie regelen. Laat het maar weten.

Dit is wat Floor er zelf over zegt: ” Deze keer eens geen piraat met een stoppelbaard maar met een stoere bandana! Ook voor meisjespiraten is dit ontwerp erg leuk. Voor de echte durfal kun je nog een litteken en een sikje toevoegen.”

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Eenvoudige Piraat

Alle schmink materialen die Floor gebruikt heeft voor het maken van dit gave schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website. “Kijk hier voor de producten die Floor gebruikt heeft”

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Eenvoudige Piraat

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Groetjes Floor en Linda