Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Simple R2D2 is en heel gaaf design voor de jongens die van Star Wars houden. Simone laat zien hoe je snel en eenvoudig een Star Wars Fan gelukkig kan maken. Het design is gemaakt voor op het voorhoofd, maar je kunt natuurlijk altijd het design doortrekken over het gehele gezicht

Laat jezelf ook eens inspireren om te kijken door films en theater en dan er inspiratie uit te halen om eens een leuk design in elkaar te zetten. En namens Simone: “May the Force be with you”

Simone heeft gebruik gemaakt van Diamond FX en Superstar Schmink.

Schmink Materialen

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Simple R2D2

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Groetjes Simone en Linda