Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Bane Masker is een voorbeeld van de hand van Simone die nieuwe technieken heeft gebruikt om dit Bane Masker te kunnen maken. In het begin was het erg moeilijk om te maken, maar na goede begeleiding en natuurlijk een goed boek heeft Simone er dit keer ook weer iets prachtigs van gemaakt. Simone het is weer erg leuk geworden en zo zie je maar weer dat je veel kunt maken met de juiste technieken en begeleiding.

Simone heeft zich dan ook laten inspireren door de Batman film en ze heeft precies de juiste snaren geraakt om dit voorbeeld voor jullie duidelijk neer te zetten en met niet al te veel materialen. Simone geweldig!

Simone heeft gebruik gemaakt van Superstar, Diamond FX en Mehron Schmink.

Schmink Materialen

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Bane Masker

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Groetjes Simone en Linda