Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Alien is er 1 uit het penseel van Angelina Brand. Deze getalenteerde jongedame laat ook hier weer eens zien dat je hele leuke designs kunt maken met karakters en zo een geweldige facepaint kan maken. Dit schminkvoorbeeld is daar een heel mooi voorbeeld van.

Angelina heeft zich laten inspireren door diverse cartoons en natuurlijk het internet voor dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Alien. Hij is grappig en stoer tegelijk. Je kunt dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Alien natuurlijk in veel varianten maken. Gebruik maar eens andere kleuren en zie wat het met je design doet. Je zal ook merken dat niet alle kleuren bij elkaar passen, maar daar heb je dan weer de kleurenleer voor.

Geniet van dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Alien dat Angelina deze keer heeft gemaakt en we zijn nieuwsgierig wat jullie ervan maken.

Angelina heeft gebruik gemaakt van Superstar Schmink voor dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Alien. De materialen die gebruikt zijn voor dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Alien staan bij de eerste foto.

Schmink Materialen

Alle schmink materialen die Angelina  gebruikt heeft voor het maken van dit leuke schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website bij “Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Alien”

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Alien

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Groetjes Angelina en Linda