Floor liet zich voor dit stap-voor-stap schminkvoorbeeld lentekleuren inspireren door de ontwerpen van Jinny Houle, bekend als de koningin van het blenden. Na het bijwonen van Jinny’s workshop bij SchminkenGrime.nl, raakte Floor geïnspireerd om dit voorbeeld te creëren. Het gebruik van penseel en spons resulteerde in een unieke benadering, zonder het gebruik van splitcake of prisma.

Het is fascinerend om te zien hoe technieken samenkomen en een prachtig ontwerp vormen in dit stap-voor-stap schminkvoorbeeld lentekleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos; door te experimenteren met verschillende kleuren kun je telkens weer een nieuw en uniek design creëren. Jinny’s motto van het maken van ‘Beautiful Nothings’ blijft een inspiratiebron.

We hopen dat je geniet van dit schminkvoorbeeld lentekleuren en zijn benieuwd naar jullie eigen interpretaties, met dezelfde of andere kleuren.

Floor heeft voor dit voorbeeld gebruik gemaakt van Superstar en Diamond FX Schmink, waaronder diep zwart, wit, gifgroen, roze, geel, en Diamond FX Essential White.

Schmink Materialen

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Lentekleuren

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons YouTube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, YouTube kanaal et cetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Liefs Linda en Angelina!

PSSSSTTT! De Halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie gepland, klik snel op onderstaande banner en boek je Halloween workshop

Workshops Halloween