In deze les leg ik jullie uit hoe je curls ofwel krullen mooi kan neerzetten. Het is belangrijk voor jezelf dat je dit continu blijft oefenen. Hoe meer je oefend, hoe strakker je curls zullen worden. Je zal ook merken dat het je steeds makkelijker af zal gaan naar mate je meer oefent.

De techniek is redelijk eenvoudig en ik laat je ook enkele voorbeelden zien wat je beter niet moet doen als je krullen maakt.  Zo zien jullie wat er gebeurt als je je penseel te schuin houdt. Het toverwoord is dan ook oefenen. Geef het ook niet op als het even niet lukt, maar zet je tanden erin en je zal zien dat het je zal lukken om die krullen te maken.

Is dit dan het enige dat je moet doen oefenen op Curls?

Eigenlijk is het antwoord op deze vraag volmondig, Ja. Het regelmatig oefenen van je Curls, lijnen en tijgerstrepen is een must. We weten dat dit niet de leukste oefeningen zijn, maar je zult zien als je dit volhoudt je een hele goede facepainter of schminker wordt. De grote namen doen het niet anders. Kijk de video en ga aan de slag met je Curls, ofwel krullen.

Curls, swirls en krullen

Hierboven vind je een plaatje van zomaar een aantal krullen en wat je ermee kunt doen. Laat jezelf inspireren door dit plaatje en de video hieronder.

Video: Free Online Facepainting lesson 4 Painting Curls

Zo dat was niet een hele lange les voor deze week, maar we weten zeker dat je weer genoeg te oefenen hebt. En mocht je vragen hebben naar aanleiding van de lessen? Stel ze gerust, we helpen jullie graag.

Heb je weer genoten en vind je de video leuk, zouden wij het leuk vinden als je een duimpje omhoog geeft en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van al ons nieuws, tutorial, reviews en veel meer.

Volgende week in de online lessen, niet nummer 5, maar nummer 6. Dank jullie wel voor het kijken.

Groetjes Linda