How to use Wolcrepe? Dit is een product waar we veel vragen over krijgen en ik heb besloten dat ik jullie in deze video laat zien hoe je een geweldig uitziende baard en snor maakt bij een, ja je leest het goed, een vrouw. Ik heb de baard op mijzelf gemaakt en ja ik ben een vrouw. Maar ik zeg zelf, ik zie er best goed uit met een baard.

Wolcrepe kun je op vele manieren toepassen, maar de meest gebruikte laat ik jullie in deze video zien. Het is een synthetische haar-soort waarmee je hele leuke effecten mee kan maken. Kijk de video en leer hoe je een baard en snor kan maken. Het is relatief goedkoop, maar wel arbeidsintensief.

Wolcrepe, of Crepe Hair wat is dat nu eigenlijk?

Het is een haar-soort van synthetische aard en is bedoeld om een effect te maken zodat het lijkt alsof je behaard bent, een baard hebt, een snor hebt of een ander effect wilt maken. In het begin werd het ook gebruikt voor pruiken, maar tegenwoordig is het meer voor tijdelijke baarden en snorren. Wolcrepe is een mooi materiaal waar je zeer realistische baarden en snorren mee kan maken.

Kijk de video en alles zal je duidelijk worden.

Wolcrepe, the complete movie 🙂

Zie je wel hoe goed ik eruit zie met een baardje? Hahahaha, het is echt geweldig.

Maar wat heb ik gebruikt om deze Wolcrepe te plakken etc.?

  • Wolcrepe, of Crepe Hair van Mehron in 3 kleuren
  • Pros-Aid
  • Schaar

En dat was alles wat ik nodig had, oh nee ook  nog een stijltang. Het is relatief eenvoudig om te doen, maar je bent er wel even mee bezig. Dus een heerlijke hobby, wel een beetje harig.

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons youtube kanaal en als je echt niets wilt missen abonneer je op ons.

Dank je wel voor het lezen en kijken en ik ben benieuwd wat jullie allemaal nog meer willen zien en leren.

Groetjes Linda