How to use Sculpt Gel | FX Makeup Tutorial

Sculpt Gel is een van de producten waar we in de winkel heel vaak vragen over krijgen. Logisch, want het is een super leuk product om mee te werken, je kunt er de mooiste creaties mee maken en het zier er super realistisch uit op de huid. Maar, voordat je vol enthousiasme aan de slag gaat met Sculpt Gel is het wel handig om er eerst de basis informatie over te weten. Daarom heb ik een YouTube video gemaakt waarin ik je deze basis stap voor stap laat zien.

Alles over Sculpt Gel | Video Tutorial

Wat heb je nodig voor het werken met Sculpt Gel?

Voor het kleuren van de Sculpt Gel en het maken van de wond

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons YouTube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, YouTube kanaal et cetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Liefs Linda

PSSSSTTT! De Halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie gepland, klik snel op onderstaande banner en boek je Halloween workshop

Workshops Halloween

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben een online academy: FBFX Academy waar heel veel cursussen op staan.