Een eenvoudige maar prachtige Duivel maak je samen met Eva in deze Red Hot Devil Makeup Tutorial

Halloween en duivels. Dat gaat natuurlijk heel goed samen. Daarom maakt Eva vandaag een prachtige maar relatief eenvoudige Duivel makeup voor ons. Leuk voor de komende Halloween. Wil je meer van Eva’s werk zien? Kijk kan zeker eens op haar Instagram account

Eva’s Red Hot Devil Makeup Tutorial | Video Tutorial

Met de basic Red watschmink van Mehron maakt Eva haar volledige gezicht en alle huid die onder de kleding zichtbaar is rood. Hierna gaan we eerst schaduwen aanbrengen in de schmink met zwarte Starblend van Mehron. Wanneer deze allemaal zitten waar je ze wil hebben is het tijd voor de highlights. Deze worden in dit voorbeeld gemaakt met witte StarBlend Cade Make-up van Mehron. Tot slot nog een beetje Mouth Effects van FBFX om de look helemaal af te maken. Zoals je in de video kunt zien is dit een prachtig en eenvoudig voorbeeld dat je zo na kunt maken voor een Halloweenfeestje of griezelfeest.

Wat heb je nodig voor het maken van deze Red Hot Devil?

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons YouTube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, YouTube kanaal et cetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Liefs Linda

PSSSSTTT! De Halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie gepland, klik snel op onderstaande banner en boek je Halloween workshop

Workshops Halloween

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben een online academy: FBFX Academy waar heel veel cursussen op staan.