Troublemaker, de slechterik uit de kinder serie Miraculous. Lady Bug en Cat Noir vechten voor het goede tegen het kwade van Troublemaker. Het is een leuke serie die veel mooie personages bevat die een leuke verschijning zijn op een Halloweenfeest of andere feesten. Ik heb de Troublemaker gemaakt naar aanleiding van de vraag die ik aan mijn mannetjes gesteld had. Voor Tim, onze jongste heb ik deze Troublemaker gemaakt. Geniet van de Tutorial.

Uiteraard voor diegene die de serie niet kennen zou ik toch eens kijken naar de serie al is het alleenmaar voor inspiratie. Een kleine inleiding van de serie staat hieronder en je kunt de rest nalezen op wiki. De serie speelt zich af in het hedendaagse Parijs en gaat over de tieners Marinette Dupain-Cheng (14) en Adrien Agreste (14). Wanneer het kwaad ontstaat, door de superschurk Havikmot. Dan transformeert Marinette in haar geheime superheldpersonage Ladybug met behulp van magische oorbellen met een klein geestje genaamd Tikkie ze activeerd haar krachten door te zeggen “Tikkie stippels graag” terwijl Adrien transformeert met een ring en een geestje genaamd plaag in zijn superheldpersonage Cat Noir, door “Plaag kattenklauw” te roepen. (bron:wiki)

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Troublemaker Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda