Snow White Witch, de heks van sneeuwitje die we allemaal wel kennen uit de film Sneeuwwitje van lang geleden. Ik heb natuurlijk al Maleficent gemaakt, maar de oude heks of zoals ze in het engels zeggen Snow White Witch bleef in mijn hoofd rondspoken om te maken en ik dacht waarom niet. Dus hierbij mijn Snow White Witch. Het was erg leuk om de oude heks van sneeuwwitje te maken en ik hoop dat jullie er net zo veel plezier aan beleven als ik heb gedaan. Ik heb hier wel een Woochie Prosthetic voor gebruikt.

De Koningin (Snow Whiet Witch) is een jaloerse stiefmoeder die geobsedeerd is door macht en schoonheid (wie is de mooiste in het land). De schoonheid van de jonge prinses Sneeuwwitje maakt haar jaloers, waarna de Koningin plannen maakt om, gebruikmakend van hekserij, haar uit de weg te ruimen. Een drijvende kracht in het verhaal is de magische spiegel van de Koningin. In het traditionele einde van het verhaal, wordt de Koningin zelf veroordeeld en omgebracht. De moraal van het verhaal is om niet narcistisch en trots te zijn, want dat heeft nare gevolgen. Het verhaal van Sneeuwwitje werd geschreven door de gebroeders Grimm. (bron:wiki)

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Snow White Witch Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda