Fortnite Galaxy Skin, een veel gezien karakter uit het zeer polulaire spel Fortnite. Deze Galaxy Skin Makeup heb ik voor mijn oudste zoon Alex gemaakt, net als dat ik vorige keer voor Bram een Makeup heb gedaan. Als je kinderen vragen om speciaal een makeup te maken en ze mogen zelf kiezen dan moet je het natuurlijk ook doen. Dus voor Alex heb ik de Galaxy Skin gemaakt, een van zijn favoriete karakters uit het spel.

Voor wie niet weet wat Fortnite is hierbij een kleine beschrijving die we hebben gevonden op wiki. Fortnite is een online computerspel ontwikkeld door Epic Games dat is uitgebracht in 2017. Het is beschikbaar in drie verschillende gamemodes die dezelfde algemene gameplay en engine delen: Fortnite: Save the World, een coöperatieve shooter-survivalgame voor maximaal vier spelers om zombie-achtige wezens te bestrijden en objecten te verdedigen met versterkingen die ze kunnen bouwen; Fortnite Battle Royale, een gratis Battle Royale-game waarin maximaal 100 spelers vechten om de laatste persoon te zijn die overeind blijft; en Fortnite Creative, waar spelers volledige vrijheid krijgen om werelden en strijdarena’s te creëren.

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Fortnite Galaxy Skin Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda