Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Herfstkleuren is een een andere variant van het gebruik van herfstbladeren is een leuk design. Zoals jullie zien zijn er weer heerlijke Herfstkleuren gebruikt en dit design kun je dan ook weer eenvoudig aanpassen naar je eiegen wensen

Net zoals bij het vorige herfst design heeft Simone hier niet veel materiaal voor nodig gehad en je kan je eens lekker uitleven op bladeren met de zo geheten one-stroke technieken die in dit Schminkvoorbeeld Herfstkleuren weer terug komen.

Kijk tijdens het veranderen van de natuur richting de herfst maar eens goed om je heen naar de kleuren en andere stukken natuur die je gaat tegenkomen. Dit Schminkvoorbeeld Herfstkleuren helpt je daar een beetje bij waar je zoal op moet letten.

Alle schmink materialen die Simone gebruikt heeft voor het maken van dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Herfstkleuren vind je eenvoudig op onze website. “Kijk hier voor de producten die Simone gebruikt heeft”

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Herfstkleuren

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Groetjes Simone V. en Linda