Special Effects Makeup Video Tutorial Barbarian Warrior

Barbarian Warrior, vandaag laat ik jullie zien dat ook vrouwen een gruwelijke warrior kunnen zijn. Ik heb diverse producten gebruikt die niet al te moeilijk zijn om te gebruiken en als je de Barbarian Warrior een aantal keer goed kijkt, dan zul je zien dat je dit ook kan maken. Je ziet ook dat ik een pruik en kleding gebruik. Kleding maakt naast goede makeup je creatie helemaal af. Alles wat je in de video ziet van Barbarian Warrior heb ik zelf gemaakt. Zotg ervoor dat als je een creatie maakt of bedenkt dat je altijd aan het hele plaatje denkt en niet alleen aan de makeup. Veel plezier met kijken!

Barbarian Warrior, een stoere, harde vechter die je niet in het donker wilt tegenkomen!

Hebben jullie wel eens nagedacht over de vrouwelijke Barbarian Warrior? We hebben namelijk best wel bekende personen die een vrouwelijke Barbarian Warrior zijn. Kunnen jullie er 3 opnoemen? Wij wel, we hebben ze even op een rijtje gezet voor jullie en de meeste zullen jullie wel kennen. We hopen dat jullie veel plezier beleven aan de Barbarian Warrior die ik gemaakt heeft en hieronder vind je 3 van de bekendste vrouwelijke Barbarian Warriors

  1. Red Sonja
  2. Xena
  3. Ulga

SFX Video tutorial Barbarian Warrior

Alles wat je nodig hebt voor deze Tutorial kun je hieronder lezen.

Productenlijst Barbarian Warrior

Hier nog wat foto’s van Barbarian Warrior.

Geniet ervan en tot de volgende keer.

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons YouTube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, YouTube kanaal et cetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Wil je ook leren wat ik doe, kijk dan snel bij onze workshops, klik op de banner hieronder voor alle gave workshops

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben een online academy: FBFX Academy waar heel veel cursussen op staan.

Groetjes Linda