De Sugar Skulls we kennen ze allemaal, maar kennen jullie ook het stapje verder met de Bald Cap Skull? Angelina laat het jullie zien.

Dit Schminkvoorbeeld Bald Cap Skull staat al een tijdje op de wishlist van Angelina, en alsof het toeval zo zou moeten zijn vroegen wij aan Angelina of ze eens een kale sugar skull wilde maken en zo is de Bald Cap Skull geboren. Dit is weer een stap verder in de vormen van de Sugar Skull. Een skull heeft over het algemeen ook geen haar, dus zodoende de Bald Cap Skull.

Wil je weten hoe je perfect een bald cap plakt dan kun je deze video bekijken, want Linda legt hier perfect uit hoe je dit kan doen.

Video, hoe plak je een bald cap (kaalkop)

De Materialen voor deze Skull

Zo zie ja maar dat je met relatief weinig materialen een heel stoer effect maakt.

Stap voor stap beschrijving van de foto’s van Bald Cap Skull.

  1. Begin met een schoon gezicht .
  2. Ik heb mijn haren plat omhoog geplaatst en de baldcap opgedaan en vastgepakt met pro-said . (Linda heeft een mooi filmpje gemaakt hoe je precies een baldcap vast lijmt en kleurt) Ik heb dit keer foundation gebruikt en afgepoedert met matte poeder .
  3. Ik heb hier mijn ogen mooi opgemaakt met oogschaduws en nepwimpers opgeplakt . Ook heb ik een cirkel rond me ogen gemaakt en de rand geblend met zwarte starblend .
  4. Ik heb met rood van superstar soort halve rondjes gemaakt langs de cirkel . Omlijnd met wit en met zwart van Diamond FX streepjes ertussen gemaakt .
  5. Ik heb nu met rood zwart en wit versiersels aangebracht op de baldcap . Je kan diverse patronen gebruiken . Stippen , strepen , en versiersels.
  6. Ik heb nu alvast diverse studs vast geplakt met prosaid . Ook heb ik me neus omlijnd met zwart en de rand geblend met starblend zwart . En zwarte streepjes langs de neus . Ook heb ik met wit alvast de tanden getekend met wit boven mijn mond .
  7. Ik heb de tanden dun omlijnd met zwart . Ook heb ik de lijn getekend van de skull vorm En schaduwen aangebracht met starblend zwart en bruin . Op de junkbeenderen highlight met witte startblend .
  8. Nu het design afmaken . Met rode lippen en nog meer studs . Ook heb ik extra tanden getekend met wit onder mijn mond en heb ik aan de zijkant van mijn gezicht extra Versiersels aangebracht die doorlopen na de hals . Ik heb ook de zijkant van mij gezicht langs de lijn van de skull alles geblend met starblend zwart en ook op mijn oren .
  9. En dit is het resultaat .
  10. Nog een mooie foto
  11. Andere Pose

Bald Cap Skull, the movie

Zo dat was het weer voor vandaag en vergeet ook niet om op ons Youtube kanaal te kijken voor nog veel meer leuke video tutorials.

Tot de volgende keer,
Groetjes Angelina en Linda