Pumpkin Makeup Tutorial | Halloween Makeup | Video Tutorial

Het is eindelijk oktober! Nog maar 31 dagen tot de Halloween. Om dit jaar iets extra speciaals te doen gaan we de “31 days of Halloween”. Dit betekend dat we in oktober elke dag een nieuwe stap voor stap video tutorial op ons YouTube kanaal zullen plaatsen met inspirerende ideeën voor de komende Halloween.

Voor de eerste video van deze serie heb ik best even na moeten denken maar uit eindelijk ben ik dan toch op een “pompoen look” uitgekomen. Want, her eerste waar ik aan denk (na bloed, zombies, monsters en boed) is toch wel de uitgesneden pompoenen die je overal diet in dit seizoen.

Ik denk dat dit een hele mooie look kan zijn voor de komende Halloween. Wil je op de hoogte blijven vn alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

PUMPKIN MAKEUP TUTORIAL | VIDEO TUTORIAL

Na het uittekenen van de mond van deze pompoen heb ik deze met Sculpt Gel van Mouldlife een 3D effect gegeven. Hierna de ogen gerekend en met ProAiir Hybrid Orange mijn gezicht en haren oranje gemaakt. Heb je geen airbrush dan kun je dit natuurlijk ook doen met vetschmink of waterschmink.

Met diverse donkerdere kleuren airbrush schmink van ProAiir heb ik de strepen van de pompoen gemaakt. Tot slot nog het zwart van de ogen en de mond, kleurlenzen in en het steeltje van de pompoen. Deze heb ik gemaakt met een lichte foam klei die je in iedere gemiddelde hobbywinkel kunt kopen.

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda