Ice Queen Makeup Tutorial | Halloween Makeup | Video Tutorial

Vandaag, voor de 2e dag in onze “31 days of Halloween” wilde ik graag een ijs creatie maken. Om dit te doen heb ik nepglas gekocht en bedacht hoe ik dit zou kunnen gebruiken in een creatie. Uit eindelijk bleek mijn plan niet helemaal te werken zoals ik had gehoopt maar met wat kleine aanpassingen is hier dan toch de “Ice Queen”

Met deze Halloween Look kun je zeker op een Halloween feestje verschijnen! Wil je op de hoogte blijven vn alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Ice Queen Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

De eerste stap in het maken van deze makeup is het plakken van de kaalkop. Dit laat ik niet zien in de video maar wil je weten hoe je een kaalkop moet plakken, dan heb ik een aparte video gemaakt speciaal hiervoor.

Wanneer de kaalkop eenmaal goed is geplakt ga ik heel mijn hoofd en hals kleuren met ProAiir Hybrid wit. Mocht je geen airbrush hebben, niet getreurd, dit kun je namelijk ook doen met witte vetschmink of witte waterschmink.

Met 2 kleuren blauw (vein en cobalt van ProAiir) naa ik in de hald en achter op mijn hoofd wat schaduwen. Hierna wil ik met de Pros-Aide ge ijsstukken gaan bevestigen. Tot op heden weet ik nog steeds niet waarom, maar dit ging echt niet. Daarom heb ik deze uit eindelijk met Sculpt Gel vastgezet. Nog wat glitter erbij en klaar is deze makeup.

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda