Human Android Makeup Tutorial | Robot Makeup | Video Tutorial

In de tijd dat auto’s zelf kunnen rijden en ik tegen mijn telefoon praat en hij ook echt begrijpt wat ik bedoel, lijkt het steeds realistischer te worden dat er ooit menselijk lijkende robots rond zullen lopen op de wereld. Daarom leek het me leuk om eens een Human Android van mezelf te maken. Met een bijbehorend outfit is dit een leuke look voor de Halloween. Zeker als je er nog wat bloed aan toe zou voegen en enge contactlenzen. Om de protheses te maken ben ik ongeveer 45 minuten bezig geweest.  Het aanbrengen van de protheses op de huid was ook ongeveer 45 minuten. Dus, leuk, eenvoudig en snel te maken.

ROBOT MAKEUP TUTORIAL | VIDEO TUTORIAL

Voorafgaand aan de video heb ik natuurlijk eerst de protheses gemaakt. Dit is geen hogere wiskunde maar je moet wel even weten hoe je dit moet doen. Wil je graag zoiets maken maar weet je niet hoe? Kijk dan even bij onze Creature Workshop. In deze workshop leren we je stap voor stap hoe je zelf de protheses kunt maken.

Met Pros-Aide bevcestig ik één voor één de protheses. De kust hierbij is om je tijd te menen om ze mooi op de huid te plakken en de randjes op je gemak weg te blenden. Geen haastig werk dus anders krijg je lelijke randen. Als de protheses allemaal goed op hun plekje zitten kleur ik mijn hele gezicht met het Encore Palette met de huidstinten. Dit om de randen van de protheses en mijn huid in dezelfde kleur te krijgen. Na een kleine onderbrenging voor het aanbrengen van mijn makeup kleur ik de binnenkant van de protheses. Eerst met zwart en daarna lichtjes met zilver. Het resultaat is deze Human Android.

DE PRODUCTEN DIE IK HEB GEBRUIKT VOOR HET MAKEN VAN DEZE MAKEUP

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

 

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda