Halloween komt eraan en dat betekent dat het tijd is om jouw make-up skills te laten stralen! Dit jaar gaan we voor iets anders: een Neon Pop Art Zombie look die zowel kleurrijk als griezelig is. Met felle neonkleuren en scherpe lijnen is deze make-up perfect om op te vallen tijdens elk Halloweenfeest. In deze blog neem ik je stap voor stap mee om deze opvallende en creatieve look zelf te creëren. Pak je schminkspullen erbij en laten we beginnen!

Stap voor Stap Neon Pop Art Zombie

Wat heb je nodig? Voor deze neon pop art zombie make-up heb je het volgende nodig:

Stappenplan Neon Pop Art Zombie Make-up

Opvallen met een Neon Zombie Look: Pop Art Make-up Tutorial 1
Opvallen met een Neon Zombie Look: Pop Art Make-up Tutorial 2
Opvallen met een Neon Zombie Look: Pop Art Make-up Tutorial 3

Vormen schetsen

Begin met witte of lichte waterschmink en schets de vormen die je op je gezicht wilt aanbrengen, zoals schedelcontouren, hersenen of gebarsten huid. Dit vormt de basis van je creatie.

Kleuren kiezen en aanbrengen

Kies je kleuren – ik heb groen, roze en oranje gebruikt, maar voel je vrij om je eigen favorieten te kiezen! Dep de kleuren met een spons op je huid voor een egale basislaag.

Schaduw aanbrengen

Gebruik een iets donkerdere tint om schaduw te creëren in de vormen die je hebt geschetst. Dit geeft diepte en een dramatisch effect aan je look.

Opvallen met een Neon Zombie Look: Pop Art Make-up Tutorial 4
Opvallen met een Neon Zombie Look: Pop Art Make-up Tutorial 5
Opvallen met een Neon Zombie Look: Pop Art Make-up Tutorial 6

Botten en hersenen vormgeven

Met witte schmink teken je de hersenen en botten van je zombie. Dit is het moment waarop je zombie echt tot leven komt!

Wenkbrauwen laten poppen

Kies een opvallende kleur voor je wenkbrauwen, zoals roze. Vorm je wenkbrauwen eerst met witte schmink, zodat de kleur extra goed opvalt, vooral bij donkere wenkbrauwen.

Highlights aanbrengen

Voeg lichtere kleuren toe om je look nog levendiger te maken. Gebruik bijvoorbeeld geel boven en onder je wenkbrauwen, op je neus en jukbeenderen voor een mooi highlight effect.

Zombie tanden maken

Met een penseel en witte schmink zet je “druppels” om de tanden van je zombie te maken. Onthoud: het hoeft niet perfect te zijn, de rommelige look maakt het juist eng!

Schaduwen met oogschaduw

Gebruik een donkere oogschaduw om extra diepte aan je gezicht te geven en de contouren van de zombie te versterken. Werk je oogmake-up ook af met oogschaduw voor een dramatisch effect.

Omlijnen voor pop art effect

Omlijn met een dun penseel en zwarte schmink alle vormen die je eerder hebt gemaakt, van je wenkbrauwen tot de lippen. Dit geeft de typische pop art look aan je zombie.

Dots en highlights

Voeg met witte schmink dots en highlights toe op je gezicht voor een speelse en levendige look.

Accessoires voor de Finishing Touch

Maak je look compleet met witte kleurlenzen voor een extra eng effect en voeg accessoires toe, zoals een opvallende pruik. Geef je zombie een uniek karakter door jouw eigen draai aan de make-up te geven!

Bedankt voor het lezen van mijn stap-voor-stap tutorial voor de Neon Pop Art Zombie! Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd om deze kleurrijke Halloween look zelf te proberen. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van het schminken. Wie weet zie ik jouw levendige zombie wel tijdens Halloween! Veel succes en Happy Halloween! 🎃

Groetjes Eva Herrera

Meer Inspiratie? Ontdek Onze How-To Artikelen en Video Tutorials!

Ben je geïnspireerd door dit stap voor stap schminkvoorbeeld? Neem dan zeker een kijkje bij onze andere how-to artikelen en video’s! Of je nu net begint met airbrushen, schminken, grimeren of special effects make-up, wij hebben alles wat je nodig hebt. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe je verbluffende resultaten kunt bereiken!

Vampirella Halloween Make-up Een Bloedstollende Vampier Look
Griezelig Goed: Hoe je de perfecte Duistere Demoon make-up creëert voor Halloween

Bekijk Onze Video Tutorials voor Meer Simpele Schminkideeën

Wil je liever meteen aan de slag met visuele hulp? Bekijk dan onze video tutorials op het SchminkenGrime YouTube-kanaal! Hierin laten we je stap voor stap zien hoe je de meest eenvoudige en leuke schminkdesigns maakt voor Halloween en andere gelegenheden. Perfect voor zowel beginners als drukke ouders die snel iets moois willen creëren. Klik hieronder om direct naar de video’s te gaan en jezelf onder te dompelen in de wereld van makkelijke schmink.

Nog meer Halloween Schmink Inspiratie en Contact

Ben je net zo gek op Halloween als wij? Bezoek dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de nieuwste Halloween make-up looks, evenementen, acties, en meer. We plaatsen regelmatig updates om je te inspireren en te helpen met je Halloween voorbereidingen.

Wil je geen enkele Special Effects Make-up-video missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Elke week uploaden we nieuwe video’s, met een speciale focus op Halloween in september en oktober. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste tips en technieken.

Heb je vragen over specifieke producten of technieken? Laat het ons weten via de comments hieronder of stuur ons een e-mail. We staan klaar om je te helpen en wellicht zelfs een video te maken die jouw vraag beantwoordt. Of je nu advies nodig hebt of inspiratie zoekt, we helpen je graag verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkele update te missen! We sturen je regelmatig tips, tutorials en exclusieve aanbiedingen direct naar je inbox.