Wil je deze Halloween de show stelen met een angstaanjagende look? Deze weerwolf schmink tutorial laat je stap voor stap zien hoe je jezelf of iemand anders kunt transformeren in een angstaanjagende weerwolf. Van scherpe fronslijnen tot realistische vacht en angstaanjagende details, in deze tutorial leer je alle technieken om jouw weerwolf helemaal tot leven te brengen. Dus haal je schminkspullen tevoorschijn en volg deze weerwolf schmink tutorial voor een onvergetelijke transformatie!

In deze blog neem ik je stap voor stap mee hoe je jezelf of iemand anders kunt veranderen in een angstaanjagende weerwolf, waarmee je zeker de show gaat stelen!

Materialen voor het Schminken van deze weerwolf

Weerwolf Schmink Tutorial: Transformeer Jezelf in een Bloedstollende Weerwolf 2
Weerwolf Schmink Tutorial: Transformeer Jezelf in een Bloedstollende Weerwolf 3
Weerwolf Schmink Tutorial: Transformeer Jezelf in een Bloedstollende Weerwolf 4

Ontwerp je Weerwolf Look

Omdat er veel kleine lijnen in het ontwerp zitten, heb ik het eerst op papier getekend. Zo zie je hoe de weerwolf er op het gezicht uit gaat zien en krijg je meer vertrouwen in het schminken. Met een dun oog- of wenkbrauwpotlood heb ik de lijnen op het gezicht gezet.

De Basis Kleur

Voor het gezicht van de weerwolf heb ik de kleur geel/leeuw nr 027 van Superstar gebruikt. Je hoeft nog niet heel precies te werk te gaan; later blenden we de kleuren met donkere tinten. Ik heb het penseel Jerry ½ filbert van FBFX gebruikt.

Donkere Accenten

Met een butterfly spons dep je donkere bruin nr 025 van Superstar op je voorhoofd en haargrens voor een vloeiende overgang naar je eigen haar. Gebruik een ultra liner penseel zoals Alex nr 1 van FBFX om fronslijnen te creëren met de donkere bruintint. Voor de neus heb ik donkergrijs nr 074 van Superstar gebruikt, omlijnd met zwart van Diamond FX voor een vloeiende overgang.

Weerwolf Schmink Tutorial: Transformeer Jezelf in een Bloedstollende Weerwolf 5
Weerwolf Schmink Tutorial: Transformeer Jezelf in een Bloedstollende Weerwolf 6
Weerwolf Schmink Tutorial: Transformeer Jezelf in een Bloedstollende Weerwolf 7

Mond en Tanden

Voor de tanden heb ik een mix gemaakt van doodskoptint nr 022 en orche 047 van Superstar. Omlijn de bek met een rode kleur, zoals fire red nr 035 van Superstar. De tong krijgt een 3D-effect door Nut brown nr 131 en fire red nr 035 te mixen; de punt van de tong blijft in Nut brown.

Zwarte Details en Schaduwen

Vul de mond op met zwart van Diamond FX en accentueer de fronslijnen lichtjes. Breng zwarte schmink aan boven en onder de ogen voor een dieper effect. Een dunne rode lijn onder de ogen geeft een dramatisch effect.

Schaduwen Verzachten

Gebruik bruine oogschaduw van het Ben Nye Studio Color Cool Glam Shadow Palette om de fronslijnen te verzachten. Werk ook met zwarte oogschaduw rond de mondomtrek en de aanzet van de tong om meer diepte te creëren.

Weerwolf Schmink Tutorial: Transformeer Jezelf in een Bloedstollende Weerwolf 8
Weerwolf Schmink Tutorial: Transformeer Jezelf in een Bloedstollende Weerwolf 9
Weerwolf Schmink Tutorial: Transformeer Jezelf in een Bloedstollende Weerwolf 10

Highlights Toevoegen

Breng highlights aan op de bollingen van de fronslijnen met een mix van Diamond FX white en Nut brown nr 131 van Superstar. Met een ultra liner penseel kun je dunne snorharen schilderen voor een realistische look.

Creëer een Vacht

Wat is een weerwolf zonder vacht? Je kunt wolcrepe gebruiken, maar ik heb gekozen voor afgesneden haren van een oud harig vloerkleed. Bevestig de haren met Pros-Aide en werk in kleine secties vanwege de snelle droogtijd. Schmink je eigen haren zwart voor een vloeiende overgang.

Details voor de Outfit

Trek een oud shirt aan en knip er gaten in voor een ‘vechtlook’. Maak je shirt oud en vies met bruine, zwarte en rode schmink. Vergeet ook niet om je hals mee te schminken en je sleutelbeen licht te accentueren met zwarte oogschaduw.

Weerwolf Schmink Tutorial: Transformeer Jezelf in een Bloedstollende Weerwolf 11
Weerwolf Schmink Tutorial: Transformeer Jezelf in een Bloedstollende Weerwolf 12

Final Touch met Lenzen en Oren

Gekleurde lenzen maken je look helemaal af. Deze gele lenzen met een rode rand geven je die intense weerwolf blik. Maak je outfit compleet met zelfgemaakte oren van restjes vloerkleed, vastgelijmd op een zwarte haarband.

Afsluiting

Met dit weerwolf design laat je gegarandeerd alle hoofden draaien en steel je de show tijdens Halloween! Of je nu zelf aan de slag gaat of een ander schminkt, deze stappen helpen je om een onvergetelijke transformatie te creëren. Tijd om te gruwelen en te griezelen!

Wil je meer inspiratie en een voorproefje van mijn nieuwste creaties? Volg me dan op Instagram! Je vindt me onder de naam @natsschminkfeest. Zo blijf je altijd op de hoogte en kun je nog meer gave designs ontdekken.

Heb je vragen, tips of wil je gewoon laten weten wat je van dit blog vindt? Laat dan een reactie achter hieronder. Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen en feedback!

Groetjes,
Nathalie van Os

Meer Inspiratie? Ontdek Onze How-To Artikelen en Video Tutorials!

Ben je geïnspireerd door dit stap voor stap schminkvoorbeeld? Neem dan zeker een kijkje bij onze andere how-to artikelen en video’s! Of je nu net begint met airbrushen, schminken, grimeren of special effects make-up, wij hebben alles wat je nodig hebt. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe je verbluffende resultaten kunt bereiken!

Maak je klaar voor Halloween: Easy Vampier Make-up Stap voor Stap
Griezelig Goed: Hoe je de perfecte Duistere Demoon make-up creëert voor Halloween

Bekijk Onze Video Tutorials voor Meer Simpele Schminkideeën

Wil je liever meteen aan de slag met visuele hulp? Bekijk dan onze video tutorials op het SchminkenGrime YouTube-kanaal! Hierin laten we je stap voor stap zien hoe je de meest eenvoudige en leuke schminkdesigns maakt voor Halloween en andere gelegenheden. Perfect voor zowel beginners als drukke ouders die snel iets moois willen creëren. Klik hieronder om direct naar de video’s te gaan en jezelf onder te dompelen in de wereld van makkelijke schmink.

Nog meer Halloween Schmink Inspiratie en Contact

Ben je net zo gek op Halloween als wij? Bezoek dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de nieuwste Halloween make-up looks, evenementen, acties, en meer. We plaatsen regelmatig updates om je te inspireren en te helpen met je Halloween voorbereidingen.

Wil je geen enkele Special Effects Make-up-video missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Elke week uploaden we nieuwe video’s, met een speciale focus op Halloween in september en oktober. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste tips en technieken.

Heb je vragen over specifieke producten of technieken? Laat het ons weten via de comments hieronder of stuur ons een e-mail. We staan klaar om je te helpen en wellicht zelfs een video te maken die jouw vraag beantwoordt. Of je nu advies nodig hebt of inspiratie zoekt, we helpen je graag verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkele update te missen! We sturen je regelmatig tips, tutorials en exclusieve aanbiedingen direct naar je inbox.