Het mooi en snel schminken van een Prinses lijkt misschien lastig maar in dit Prinses Schminkvoorbeeld laten we graag aan je zien hoe je deze zelf makkelijk kunt maken. Floor laat je in deze Schmink Tutorial je stap voor stap zien hoe je een princes als deze maakt.

Deze face paint tutorial bestaat uit slechts 6 stappen en maar 2 kleuren water schmink. Simpeler kan het niet zijn om een prinses te schminken. Wanneer je de basis van dit schminkontwerp eenmaal goed onder de knie hebt kun je naar hartelust spelen met de kleuren en het ontwerp uitbreiden met krullen, druppens, stippen, schmink glitters en dat soort dingen. Hier een krul extra daar een glittertje meer en ga zo maar door.

Dit snelle, eenvoudige prinses-ontwerp is altijd een hit bij de meisjes. Varieer met kleur en de krullen of druppels; met deze basis zijn de mogelijkheden eindeloos. Met eventueel een strass- steentje in het midden wordt het een echt kroontje.

Prinsessen Schmink Spulletjes

Alle schmink producten die Floor gebruikt heeft voor het maken van dit leuke schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website bij het Prinses Schminkvoorbeeld -> deze vind je hier

Prinses Schminkvoorbeeld | Stap voor Stap Schminkvoorbeeld

Gratis Schminklessen op YouTube

Ben je nog niet zo lang bezig met Schminken en zou je graag aan de slag gaan met de basis technieken? Kijk dan eens op ons YouTube kanaal bij onze Gratis Online Schminklessen. Hier laten we je de basis zien van het schmink.

      

SchminkenGrime Facebook Pagina en Facebook groep

Wist je dat we dagelijks nieuwtjes posten op onze Facebook pagina over Schmink, Grime en Special Effects Makeup? En dat onze besloten Schmink en Grime groep momenteel ruim 1000 leden heeft en en je hier al je schmink, grime en SFX makeup vragen kunt stellen?

Word je ook lid en praat je gezellig mee?

Wist je dat er honderden schminkvoorbeelden staan op dit blog en ons YouTube kanaal?

Al jaren lang maken onze geweldige schminkers iedere week weer nieuwe schminkvoorbeelden hier op het blog. Van eenvoudige schminkvoorbeelden voor beginners tot de gevorderde schmink tutorials. En, ook op ons YouTube channel vind je diverse snelle en makkelijke tutorials.

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuwe via onze nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws wanneer heet gaat over nieuwe schmink producten, open dagen, workshops, cursussen, acties, aanbiedingen en evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang al het nieuws direct in je inbox.

Tot de volgende keer!
Groetjes Floor en Linda