Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Kleurrijke Katten is een blog die van de hand van Floor komt. Ze heeft weer haar beste beentje voor gezet om  jullie in de vrolijke stemming te krijgen van de zomer. Dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Kleurrijke Katten is dan ook niet 1 voorbeeld maar het zijn er twee. Floor vond 1 katje een beetje weinig. En zoals Floor zelf ook zegt over dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Kleurrijke Katten:

Twee snelle poezensnoeten die vooral bij kinderen in de smaak zullen vallen. Beide met metallics gemaakt, waarvan de eerste met harde, felle kleuren en wit en de tweede is met pasteltinten. Je kunt natuurlijk altijd je eigen kleurencombinatie kiezen. Met nét een andere afwerking krijgt  jouw ontwerp weer een heel ander karakter. Oefen een paar keer jouw favoriet zodat je het in een paar minuutjes kunt maken!

Schmink Materialen

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Kleurrijke Katten

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Groetjes Floor en Linda