Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Aardbeien is op speciaal verzoek van SchminkenGrime.nl gemaakt omdat het seizoen van de heerlijke aardbeien weer begint. Mara heeft dit keer natuurlijk weer een heel leuk design gemaakt met de heerlijk aardbeien in het verschiet.

Schminkvoorbeeld Aardbeien is er een om lekker in de stemming te komen van de zomer met het uitzicht op al het heerlijke fruit dat de zomer vertegenwoordigd. Ga eens naar een aardbeienteler toe en laat je eens rondleiden. Aardbeien is heerlijk zacht fruit wat men maar moeilijk kan laten staan, althans wij wel.

Je kunt dit design natuurlijk ook uitvoeren met bramen, frambozen en ga zo nog maar even door. Schminkvoorbeeld Aardbeien is een heerlijk voorbeeld en je kunt het volledig naar je eigen design maken.

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Aardbeien

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Groetjes Mara en Linda