Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Eenvoudige Vlinder is een voorbeeld in navolging op de vlinder van Simone. Floor laat hier zien met dit Schminkvoorbeeld Eenvoudige Vlinder, dat je wederom een hele mooie vlinder kan maken met een simpel en snel design.

Floor heeft dit Schminkvoorbeeld Eenvoudige Vlinder speciaal voor ons gemaakt om jullie te laten zien hoe een populair design in een paar eenvoudige stappen te realiseren is. En je gewoon een zeer mooi design neerzet in enkele stappen.

Schminkvoorbeeld Eenvoudige Vlinder kun je natuurlijk zoals gewoonlijk ook in andere kleuren maken. Let hierbij wel op de kleurstelling. Maak bijvoorbeeld geen regenboogroos als dit tegen de natuur in stroomt, maar met een vlinder kun je heel veel maken. Het kleurgebruik is belangrijk dat je geen contra kleuren gebruikt.

Floor zegt zelf:

Een vlinder is één van de meest gevraagde ontwerpen bij kinderen. Dan is het makkelijk als je een paar snelle, eenvoudige ontwerpen in je repertoire hebt. De vorm is vaak hetzelfde dus je kunt fijn variëren met kleuren voor zowel de lijnen als met de basiskleuren. Ook heel bijzonder wordt het als je een colorblock gebruikt. Zo maak je een Schminkvoorbeeld Eenvoudige Vlinder

Schmink Materialen Schminkvoorbeeld Eenvoudige Vlinder

Alle schmink materialen die Floor gebruikt heeft voor het maken van dit leuke schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website. “Kijk hier voor de producten die Floor gebruikt heeft

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Eenvoudige Vlinder

Algemene Informatie

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Nieuwe ideëen en vraagje

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven. Maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Groetjes Floor en Linda