Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Eenvoudige Vlinder is een voorbeeld in navolging op de vlinder van Simone. Floor laat hier zien met dit Schminkvoorbeeld Eenvoudige Vlinder, dat je wederom een hele mooie vlinder kan maken met een simpel en snel design.

Floor heeft dit Schminkvoorbeeld Eenvoudige Vlinder speciaal voor ons gemaakt om jullie te laten zien hoe een populair design in een paar eenvoudige stappen te realiseren is. En je gewoon een zeer mooi design neerzet in enkele stappen.

Schminkvoorbeeld Eenvoudige Vlinder kun je natuurlijk zoals gewoonlijk ook in andere kleuren maken. Let hierbij wel op de kleurstelling. Maak bijvoorbeeld geen regenboogroos als dit tegen de natuur in stroomt, maar met een vlinder kun je heel veel maken. Het kleurgebruik is belangrijk dat je geen contra kleuren gebruikt.

Floor zegt zelf:

Een vlinder is één van de meest gevraagde ontwerpen bij kinderen. Dan is het makkelijk als je een paar snelle, eenvoudige ontwerpen in je repertoire hebt. De vorm is vaak hetzelfde dus je kunt fijn variëren met kleuren voor zowel de lijnen als met de basiskleuren. Ook heel bijzonder wordt het als je een splitcake gebruikt. Zo maak je een Schminkvoorbeeld Eenvoudige Vlinder

Schminkmaterialen:

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Eenvoudige Vlinder

Ben je geïnspireerd geraakt door dit schminkvoorbeeld en wil je meer leren? Ontdek dan onze uitgebreide online schminkcursussen op de FBFX Academy! Leer van ervaren professionals en ontwikkel je schminkvaardigheden op jouw eigen tempo.

Daarnaast bieden we een schat aan tutorials en lessen op ons YouTube-kanaal om je creativiteit te stimuleren en je te voorzien van eindeloze inspiratie.

Blijf op de hoogte van al onze cursussen, workshops en nieuwe producten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis geen enkele kans om je schminkvaardigheden te verbeteren en je creativiteit tot leven te brengen. Schrijf je vandaag nog in en begin je schminkavontuur met SchminkenGrime.nl!

Tot de volgende keer!
Groetjes Floor en Linda