In deze les leg ik jullie uit hoe je Stars en in het Nederlands sterren kunt maken. Ik heb verschillende sterren gemaakt die je eenvoudig kunt maken en snel in een design kunt toepassen. En zoals altijd daar gaan we weer met het toverwoord, oefenen. Ook deze Stars zul je moeten blijven oefenen.

Ook deze techniek is redelijk eenvoudig. Daarbij zul je merken dat je met Stars alle kanten op kunt. Je kunt sterren maken met 4 uitlopen, maar zelfs met 10 uitlopen kun je mooie sterren ofwel Stars maken. Je kan je eigen creativiteit compleet loslaten op sterren en je zal zien dat ze een verrijking kunnen zijn van je design.

Is dit dan het enige dat je moet doen oefenen op Stars?

Dat is en vraag die iedere week wanneer we Facepainten terug komt. Eigenlijk is het antwoord op deze vraag volmondig, Ja en dat zal ook voor Stars het geval zijn.. Het regelmatig oefenen van je Stars, curls, lijnen en tijgerstrepen is een must. We weten dat dit niet de leukste oefeningen zijn, maar je zult zien als je dit volhoudt je een hele goede facepainter of schminker wordt. De grote namen doen het niet anders. Kijk de video en ga aan de slag met je sterren.

Hieronder vind je een plaatje van een collega Facepainter waarin je een starburst ziet.

Free Online Facepainting Lesson 6 Stars

We hebben dit plaatje geleend om jullie te laten zien hoe een gave aanvulling Sterren kunnen zijn.

Video: Free Online Facepainting lesson 6 Stars

 

We laten jullie graag alle facetten zien van onderdelen die je goed kan gebruiken en kan toepassen in je designs. En mocht je vragen hebben naar aanleiding van de lessen? Stel ze gerust, we helpen jullie graag.

En de tip van de week is: Oefenen, ook op de Sterren, dus daarnaast lijnen, krullen en tijgerstrepen ook blijven oefenen.

Heb je weer genoten en vind je de video leuk, zouden wij het leuk vinden als je een duimpje omhoog geeft en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van al ons nieuws, tutorial, reviews en veel meer.

Volgende week weer een nieuwe les. Dank jullie wel voor het kijken.

Groetjes Linda