Eenvoudige Winterkroon, het design wat natuurlijk niet mag ontbreken in je portfolio. Je kunt winterkronen op verschillende manieren maken en in verschillende kleuren. Je kunt het natuurlijk doen in de ijzige kleuren van de winter zoals Simone gedaan heeft maar je kunt ook andere combinaties kiezen.

Je zal merken dat als je dit design met verschillende kleuren maakt, je zeer veel designs hebt en dan net weer een puntje anders zetten en het is weer anders. Je kunt scherpere punten maken en dan heb je een meer duister ontwerp. En zo kunnen we nog wel even doorgaan over de mogelijkheden met een inspiratie en hoe je daarop voort kunt borduren. Dus gebruik deze Winterkroon als inspiratie om je eigen design te verfijnen. Je kunt natuurlijk ook gewoon deze Winterkroon gebruiken.

Materialen die Simone heeft gebruikt voor de Winterkroon

Zo simone, het voelt ijzig aan, als we zo naar de kleuren kijken.

Winterkroon, hoe maak je die? De foto’s

Wat doe je dan voor de Winterkroon, de beschrijving

Foto 1 Spons de ogen zilverwit. Laadt je ¾ inch penseel met het splitcake en maak een hart op het voorhoofd. De donkerste kleur aan de buitenkant.

Foto 2 Vanuit de zijkanten van het voorhoofd maak je twee grote druppels naar het hart.

Foto 3 Maak vanuit de ooghoeken bloemen. Draai je schuine penseel zodat de donkerste kleur aan de binnenkant zit.

Foto 4 Stempel met je schminksjabloon en wit de sneeuwvlokken. De grootste in het midden van het hart. De kleinere over de rest van je design. Zorg dat je schmink niet te nat is want dan loopt het uit, dat willen we niet.

Foto 5 Zet bloemblaadjes vanuit de onderkant van het hart naar de buitenkant. Dit doe je door middel van dubbeldip: Laadt eerst je penseel goed met wit, dan veeg je het puntje af aan een babydoekje en vervolgens laadt je deze met ink blue. Zo heb je 2 kleuren op je penseel.

Foto 6 Maak je design af met krullen en stippen.

Foto 7 Daarna lippenstift en heel veel glitter!

Foto 8 Klaar ben je met je winterdesign.

Foto 9 Veel plezier met maken!!!!

We hebben voor jullie ook nog alle foto’s even in een filmpje gezet, zodat jullie het allemaal achter elkaar even kunnen zien.

Winterkroon, de fotofilm

Geniet weer van dit Schminkvoorbeeld Eenvoudige Winterkroon. Je kunt door middel van leuke technieken en mooie kleuren hele mooie designs maken die niet al te moeilijk zijn en lekker snel.

Wil je meer weten of leren? Dan kun je ook via ons YouTube kanaal gratis lessen volgen, check it out en klik hier voor de link naar ons YouTube Kanaal. Abonneer jezelf en mis niets.

Groetjes van Simone en Linda