Een paar weken geleden heeft Eva Brunklaus van Face & Body Art By Eva een prachtige Poison Ivy Makeup gemaakt met one stroke bloemen. Zij heeft mij geïnspireerd om deze Poison Ivy vandaag voor je te maken. Ik heb ervoor gekozen om kunstbloemen toe te voegen aan deze look om het een extra 3D effect te geven. De kleuren op de huid zijn van Mehron Fantasy FX en Mehron Intense Pro Powders.

https://youtu.be/WnTXiU8Xgs4

Als eerste beginnen we met het plakken van de bloemblaadjes op de huid. Uiteraard gebruik ik Pros-Aide om deze vast te plakken. Hierna gaan we aan de slag met Mehron Fantasy FX. Ik heb de Kleuren Kelly Green en Gold gebruikt voor de basis van dit design en later nog wat wit en zwartte Fantasy FX toegevoegd. Om de ogen kleur te geven heb ik Intense Pro Powders van Mehron gebruik. Als finishing touch heb ik een rode pruik en rode kleurlenzen toegevoegd.

De Producten die ik gebruikt heb voor het maken van deze make-up zijn

Andere FX makeup video’s die we gemaakt hebben zijn

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda