In deze les leg ik jullie uit wat voor soorten glitter er zijn om toe te voegen aan je schminkwerk en hoe je deze kunt gebruiken. Glitters zijn makkelijk toe te voegen en zijn een makkelijke manier om in een handomdraai een “wow” te krijgen op je creatie.

Free Online Facepainting lesson 9 Glitter

Glitters komen in alle soorten en maten en wanneer je weet wanneer je welke kunt of wil gebruiken is het een fluitje van een cent om al je schmink werk net een beetje extra te laten schitteren.

Elke week laten we je een klein onderdelen van het schminken of schmink producten zien die je goed kan gebruiken en kan toepassen in je designs. En mocht je vragen hebben naar aanleiding van de lessen? Stel ze gerust, we helpen jullie graag.

De producten die ik heb gebruikt voor het maken van deze video

Heb je genoten en vind je de video leuk, zouden wij het leuk vinden als je een duimpje omhoog geeft en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van al ons nieuws, tutorial, reviews en veel meer.

Volgende week weer een nieuwe online les. Dank jullie wel voor het kijken.
Groetjes Linda

Ps. like je onze facebook pagina al? Hier plaatsen we dagelijks nieuwe berichten over schmink, grime en special effects producten. Buiten dat hebben we regelmatig leuke like-deel-win acties en kondigen we speciale aanbiedingen aan op facebook.