In deze gratis online schminkles wil ik graag een beginnetje maken met het One Stroke schminken met de spons. Als je volledig nieuw bent met one stroke schminken is het gebruiken van deze speciale sponzen een perfect begin van je One Stroke avontuur. Later in onze online lessen zullen we nog meer tijd besteden aan One Stroke spons en penseel technieken.  Maar voor nu gaan we voorzichtig kennis maken met One Stroke Spons technieken.

Free Online Facepainting lesson 10 Easy one stroke (sponge)

Werken met Splitcakes of Colorblocks is enorm populair. Als je eenmaal weet hoe deze leuke doosjes met allerlei kleuren schmink werken is het makkelijk om hier in een handomdraai een prachtig design mee te maken. Maar, als je nog nooit iets hebt gedaan met One Stroke kan het een hele uitdaging zijn om ermee te beginnen. Daarom beginnen we vandaag bij de basis van de One Stroke techniek met deze eenvoudige spons technieken. Zo kun je kennis maken met One Stroke en zien hoe je er snel, leuke dingen mee kunt maken.

De producten die ik heb gebruikt voor het maken van deze video

Andere Free Online Lesson video’s die we gemaakt hebben zijn

Heb je genoten en vind je de video leuk, zouden wij het leuk vinden als je een duimpje omhoog geeft en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van al ons nieuws, tutorial, reviews en veel meer.

Volgende week weer een nieuwe online les. Dank jullie wel voor het kijken.
Groetjes Linda

Ps. like je onze facebook pagina al? Hier plaatsen we dagelijks nieuwe berichten over schmink, grime en special effects producten. Buiten dat hebben we regelmatig leuke like-deel-win acties en kondigen we speciale aanbiedingen aan op facebook.