Mummy Makeup Tutorial | Halloween Makeup | Video Tutorial

Vandaag is het tijd voor onze eerste Halloween klassieker in de “31 days of Halloween” serie. De Mummie. Deze mummie is makkelijk te maken met Mehron Liquid Latex en Tissue. Maar pas op rond de ogen met de latex! Dit is een goede look voor spookhuizen of Halloween feestjes.

Wil je op de hoogte blijven vn alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Mummy Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Met de Liquid Latex van Mehron en Tissue bedek ik heel mijn gezicht. Dit om een hele oude en perkament achtige huiddoe ik dit rond de ogen en de mond.  Wanneer het hele gezicht bedekt is met de tussie is het tijd om deze te gaan kleuren. Ik heb ervoor gekozen om dit te doen met een van de Encore Palette maar je zou dit ook kunnen doen met vetschmink.

Wanneer de basis van het gezicht gekleurd is wikkel ik het verband om mijn hoofd en nek. Hierna kan ik kijken wat er nog aangepast moet worden aan de kleuring. Deze werk ik af met de Specialty Powders van Mehron.

Tot slot natuurlijk zwarte tandlak en lenzen en de mummie is klaar.

Schminkmaterialen:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda