Forest Fairy Makeup Tutorial | Halloween Makeup | Video Tutorial

Met het opruimen van een kast vond ik ineens een tester matje van kunstgras. Dit is de inspiratoe geweest voor mijn Forest Fairy Makeip van vandaag voor de “31 dagen van Halloween”. Het leek me super leuk om dit nepgras te gebruiken als haar en hier dan een fantasievolle creatie omheen te maken. Het resultaat is deze liefelijke boself.

Halloween is niet altijd alleen maar heel eng dus ik denk dat deze creatie heel leuk kan zijn als je niet bedolven onder het nepbloed op stap wil dit jaar. Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Forest Fairy Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voordat ik de camera aan heb gezet ben ik begonnen om de  grasmat op te knippen in evenredige stroken. Dit om het eenvoudiger om mijn hoofd te kunnen wikkelen. In eerste instantie wilde ik de stroken op een kaalkop plakken maar uit eindelijk heb ik deze met schuifspeldjes in mijn haar gestoken. Dit werkt prima en scheelt de kosten voor de kaalkop :). Nadat ik al het gras op mijn hoofd heb bevestigd heb ik met losse grassprietjes wenkbrauwen gemaakt. Achteraf gezien had ik beter eerst mijn gezicht kunnen kleuren en daarna de wenkbrauwen kunnen doen maar ja,… zo werkte het ook.

Het gezicht is eenvoudig gekleurd met Mehron Fantasy FX en Intense Powders van Mehron. Een paar nepvlinders en lieveheersbeestjes maken deze look helemaal af.

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda