Wil je beginnen met het maken van Glittertattoos of heb je vragen over hoe je het beste een glittertattoo kunt maken? Dan kan ik je blij maken met een splinternieuw filmpje speciaal voor het maken van Glitter tattoo’s.

Ik heb, samen met Chloë en Chris van Chloïs Glittertattoo’s, een filmpje opgenomen dat je stap voor stap laat zien hoe je een mooie glitter tattoo zet met een stencil.

https://youtu.be/AhmxTuOfFBA
De Producten van Chloïs vind je in onze winkel:

Begin bij het zetten van de tattoo dus eerst met het goed reinigen van de huid met 70% alcohol. Maak de huid vervolgens goed droog en plak het stencil op de gewenste plek. Verwijder vervolgens de transparante folie van het stencil en vul het stencil met de Body Glue.

Nadat je het stencil hebt voorzien van de lijm verwijder je voorzichtig het stencil en wacht tot de lijm transparant is geworden. Dan kun je starten met het toevoegen van de glitter. Het is het makkelijkst werken van onder naar boven en van buiten naar binnen. Zorg ervoor dat alle lijm goed gevuld is met glitter om te voorkomen dat er stof en vuiligheid aan de lijm gaat plakken. Veeg de overtollige glitters weg met een groot penseel en klaar is je tattoo!

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons youtube kanaal en als je echt niets wilt missen abonneer je op ons.

Dank je wel voor het lezen en kijken en ik ben benieuwd wat jullie allemaal nog meer willen zien en leren.

Groetjes Linda