Eenvoudig Schminkvoorbeeld Boerinnetje, snel en leuk!

Eenvoudig Schminkvoorbeeld Boerinnetje is een hele leuke en als je bepaalde lijnen iets zou aanscherpen of je zou andere kleuren gebruiken, heb je al snel een Boer of een Cowboy. Het zal in eerste instantie natuurlijk niet vanuit de kinderen zelf gekozen worden, maar als je dit eenvoudig schminkvoorbeeld Boerinnetje op de board hebt staan, zou dit design je best nog wel eens kunnen verbazen.

Het is dan ook een leuk, simpel, maar zeker doeltreffend design wat erg leuk en snel te maken is. Veel plezier met het kijken en lezen van dit schminkvoorbeeld Boerinnetje.

En Simone, hoe ben je op het boerinnetje gekomen?

Iedere keer heb je iets in je hoofd om te maken voor het blog maar augustus was een lastige. Maar augustus is de oogstmaand, dus ineens dacht ik aan een stap voor stap boerin. Heb je nu een jongen, dan verander je gewoon de kleuren en je hebt een boer. De combinaties zijn eindeloos!!!! Veel plezier met het maken van de boerin!

Wat heb je nodig voor het Eenvoudig Schminkvoorbeeld Boerinnetje?

Als je andere kleuren zou gebruiken kun je er natuurlijk ook een boer van maken.

Stap voor Stap foto’s van het Eenvoudig Schminkvoorbeeld Boerinnetje!

Beschrijving stap voor stap foto’s Eenvoudig Schminkvoorbeeld Boerinnetje.

  1. Begin met de hoed van de boer/boerin. Pak je schuine penseel een zet met alle kleuren bruin twee grote druppels naast elkaar. Je krijgt een soort hartje.
  2. Vervolgens zet je een druppel op z’n kant aan de voorkant van de hoed.
  3. Maak hierna de achterkant van de hoed. Zet de schuine penseel in een hoek van 45 graden en trek deze al draaiend naar de zijkant.
  4. Omlijn de hoed met zwart en maak het helemaal af.
  5. Neem je spons met roze/goud en zorg voor een blos op de wangen. Pak je donkerste bruin uit de prisma blok en maak een graanstengel die uit de mondhoek komt. Zet er druppels tegenaan.
  6. Vervolgens zet de over de bruine druppels, gele druppels, en dunne lijntjes aan het uiteinde hiervan. Maak rode lippen (voor de dames).
  7. Pak weer je brede penseel en maak een rode zakdoek om de nek. Ik heb rood gepakt maar dit kan met alle kleuren!!!!!!
  8. Omlijn de zakdoek met zwart. Zorg met wit voor alle highlights in je design en met de zwarte starblend zet je schaduwen onder de zakdoek en de hoed.
  9. En klaar is je boerin!!!!
  10. Nog een foto…..er zijn super veel mogelijkheden met allerlei kleuren.
  11. Veel plezier met het maken van deze stap voor stap!!!!!

Eenvoudig Schminkvoorbeeld Boerinnetje, de film

En zo heb je weer een leuk en snel design erbij, je kunt met dit design eindeloos combineren en zo dus snel een boerinnetje, boer of cowbow maken. We hebben er weer erg veel plezier aan beleefd en we hopen dat jullie het ook leuk vinden.

Kijk ook eens op ons Youtube kanaal!

Youtube kanaal SchminkenGrime

Dank jullie wel voor jullie aandacht en tot de volgende keer!

Groetjes

Simone V. en Linda