Transformatie van Vrouw naar Man | Grime | Video Tutorial

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe je eruit zou zien als je een man was geweest? Of als vrouw? Ik ben hier altijd wel nieuwsgierig naar geweest en daarom heb ik vandaag deze makeup tutorial gemaakt. Met Mehron Makeup en nephaar heb ik deze makeup gemaakt. Super leuk om te doen en super leuk om te zien hoe ik er als man uit zie. Wil je niets missen op ons YouTube kanaal? Vergeet je dan niet te abonneren: “SchminkenGrime

FEMALE TO MAKE MAKEUP TUTORIAL | VIDEO TUTORIAL

Ik gebruik in deze video mijn flocker. Heb je deze niet en wil je toch een snor en baard maken? Kijk dan even naar de video over het werken met Wolcrepe. Hiermee kun je een even mooie snor en baard maken

We starten met het de foundation en schaduwen van deze makeup. Deze heb ik gemaakt met Celebré Pro HD Makeup van Mehron. Hierna heb ik met een Pencil Liner uitgetekend hoe ik de snor en de baard wil hebben. Met Pros-Aide en Flock maakt ik vervolgens de baard en de snor. Dit kun je ook doen met Pros-Aide en Crepe Haar. Om mijn huid niet te egaal en gemakeuped over te laten komen maak in met Celebré pigmentvlekken of sproetjes op mijn neus en wangen. Het haar in de plooi en klaar is deze transformatie.

DE PRODUCTEN DIE IK HEB GEBRUIKT VOOR HET MAKEN VAN DEZE MAKEUP

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda