Half Face Zombie Makeup Tutorial | Halloween Look | Video Tutorial

Ik ben er zelf nog niet helemaal uit of ik dit nu een halve zombie, schedel of demon vind maar het is in ieder geval een Halloween Makeup tutorial. Dit halve gezicht is perfect voor iedereen die wel als iets engs Halloween wil vieren maar niet het volledige gezicht vol Special Effects Producten wil hebben. Als je dit wil maken moet je ongeveer 1 uur rekenen voordat het af is. Dit komt met name door het werwerken van de Synwax op de huid en het wachten op het drogen van de latex. Maar, een ding is zeker. Deze makeup is super leuk om te maken en niet heel complex.

HALF FACE ZOMBIE MAKEUP TUTORIAL | VIDEO TUTORIAL

Nadat ik met Pros-Aide de Synwax op mijn gezicht heb geplakt maak ik de randen glad zodat de overgang van de wax naar mijn huid  niet meer zichtbaar is. Hierna kleur ik eerst het deel van mijn gezicht dat “normaal” moet blijven. Hiervoor kies ik een lichte kleur van de Mehron Celebré Foundations.

Met latex en tissue geef ik de binnenkant van de wond vorm en met nepnagels maak ik de tanden. Zodra de latex droog is kleur ik het geheel met de procoloring Bruise en werk het af met wat zwart oogschaduw poeder.

Tot slot heb ik mijn tanden en de binnenkant van mijn mond nog gekleurd met Tooth FX en Mouth Stain.

De creatie heb ik in ongeveer 60 minuten gemaakt.

DE PRODUCTEN DIE IK HEB GEBRUIKT VOOR HET MAKEN VAN DEZE MAKEUP

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda