Stap voor Stap Schminkvoorbeeld BBQ Spiesje is een heerlijk blog dat ons weer lekker meeneemt naar een gezeelige BBQ. We kunnen niet anders zeggen dat dit Schminkvoorbeeld BBQ Spiesje ons weer doet watertanden en de volgende BBQ in te plannen.

Het leuke aan de zomer is dat je veel thema’s kunt bedenken en daardoor ook leuke schminkvoorbeelden kan maken zoals dit Schminkvoorbeeld BBQ Spiesje, je kunt zoals gewoonlijk weer alle kanten op. In dit Schminkvoorbeeld BBQ Spiesje zie je een lekker spiesje, maar je kunt het natuurlijk ook met andere items doen. Leuk als je op een BBQ feest moet schminken.

We hopen dat jullie zo weer een leuke inspiratie hebben om weer eens lekker out of the box te schminken.

Alle schmink materialen die Simone gebruikt heeft voor het maken van dit lekkere Stap voor Stap Schminkvoorbeeld BBQ Spiesje vind je eenvoudig op onze website. “Kijk hier voor de producten die Simone gebruikt heeft”

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld BBQ Spiesje

Algemene Informatie

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere online academy: FBFX Academy waar heel veel cursussen op staan

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Nieuwe ideëen en vraagje

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven. Maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Groetjes Simone en Linda