Vision, een onderschat personage uit de Marvel Films. Ik heb Vision gemaakt omdat ik hem echt tof vind en het een geweldig karakter is in de films. Vision is zoals het eigenlijk al zegt een visionair die een drager is van 1 van de stenen die met zijn allen tegelijk vedoemenis kan brengen. Vision beschermt deze steen. Ook deze was weer geweldig om te maken, misschien ook een beetje omdat ik een grote Marvelfan ben. 😉

The Vision is een personage uit de strips van Marvel Comics, die vooral bekend is als lid van het superheldenteam de Avengers. Vision is een androïde, in de strips een “synthezoid” genoemd. In de strips zijn twee totaal verschillende Visions verschenen. De originele Vision werd bedacht door schrijver Roy Thomas en tekenaar John Buscema, en hij verscheen voor het eerst in The Avengers vol.1, #57 (oktober 1968). Zijn naam (en enkele details) zijn afkomstig van een bovennatuurlijke superheld uit de strips van Marvels voorloper Timely Comics. Deze Vision werd bedacht door Joe Simon en Jack Kirby.

Na de eerste Visions-vernietiging in Avengers Disassembled werd een nieuwe Vision gebaseerd op de oude geïntroduceerd in Young Avengers. Deze Vision werd bedacht door Allan Heinberg en Jim Cheung. Hoewel deze Vision was gebaseerd op het “operatiesysteem” van zijn voorgangers, had hij geen van de ervaringen of herinneringen van de vorige Vision. (bron:wiki)

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Vision Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda