Tinkerbell, een schaatig wezen uit diverse disney films die uiteindelijk ook haar eigen film kreeg. Ik heb een Tinkerbell gemaakt Halloween stijl. Maar zeker niet te eng maar ook weer niet te lief. Ze kan elk moment veranderen in een gevaarlijke boosaardige elf. Geniet van Tinkerbell.

Het kleine elfje of feetje[1] is het allerbeste vriendinnetje van Peter Pan, die haar de koosnaam Tink heeft gegeven. Ze is erg jaloers van aard en daarom allesbehalve een fan van Wendy en Tijgerlelie.

Uiteindelijk gaat ze, uit nijd, zelfs een pact aan met kapitein Haak om ervoor te zorgen dat Wendy uit de weg wordt geruimd. Tinkelbel probeert Wendy te laten ombrengen bij aankomst in Nooitgedachtland, doordat ze de kornuiten van Peter Pan vraagt de zogenaamde vliegende Wendyvogel neer te schieten.

Om Tinkelbel in de Disneyfilmstudio’s goed tot haar recht te laten komen was het noodzakelijk te werken met een bepaald soort goudverf, zodat het leek alsof Tinkelbels elfenstof daadwerkelijk glinsterde. Naar het schijnt stonk de verf verschrikkelijk. (bron:wiki)

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Tinkerbell Makeup Tutorial| VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda