Voor het Schminkvoorbeeld : Halloween Boy Cheekart van vandaag heeft Joyce zich ook laten inspireren voor de spookhuizen die tijdens de Halloween maand overal in Nederland gehouden worden. Ze heeft voor ons een heel leuk jongens design gemaakt compleet met spoken, pompoenen en zelfs een beetje bloed.  Echt heel leuk voor de jongens die tijdens Halloween willen worden geschminkt, maar met andere kleurstelling kun je natuurlijk er simpel een meisjes design van maken. Voor het maken van dit schminkvoorbeeld heeft Joyce gebruik gemaakt van Diamond FX en Mehron schminkproducten.

Tot en met eind oktober vind je hier 5 dagen in de week super leuke, enge en lugubere inspiratie voor de Halloween. Wil je op de hoogte blijven van al ons Halloween nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Materialen die gebruikt zijn voor de Halloween Boy Cheekart:

Stap voor stap schminkvoorbeeld Halloween Boy Cheekart

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben een online academy: FBFX Academy waar heel veel cursussen op staan

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrimel.nl in je mailbox.

Groetjes
Joyce en Linda