Stap voor Stap Airbrushvoorbeeld Indian Back is een geweldige airbrush tattoo die door Anke gemaakt is in combinatie met penseeltechnieken. Anke laat hier wederom zien dat ze echt van alle markten thuis is. Dit Airbrushvoorbeeld Indian Back komt van de bovenste plank. Je kunt penseeltechnieken dus heel goed met een airbrush combineren.

Het Airbrushvoorbeeld Indian Back is een inspiratie op de welbekende dromenvangers die door de Indianen gebruikt wordt om alle goede dromen te vangen en te bewaren voor het leven en de slechte dromen te laten verdwijnen. Airbrushvoorbeeld Indian Back laat een mooi voorbeeld zien van een dromenvanger verwerkt in een tattoo.

Anke heeft dit Airbrushvoorbeeld Indian Back op de rug gemaakt zodat je ook een mooie grote tijdelijke tattoo kan maken . Je zult zien dat als je dit Airbrushvoorbeeld Indian Back namaakt je hoge ogen gooit bij je medemens.

Schmink Materialen

Alle schmink materialen die Anke gebruikt heeft voor het maken van dit leuke schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website. “kijk hier voor de producten

Stap voor Stap Airbrushvoorbeeld Indian Back

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven, maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Groetjes Anke en Linda