Special Effects Makeup Video Tutorial Vampire

Tijdens het browsen door mijn YouTube-video’s kwam ik tot de schokkende conclusie dat ik nog nooit een Vampire-make-up voor ons kanaal had gemaakt. En dat is waarom ik er vandaag een doe. Als je de video leuk vindt, vergeet dan niet om de duimen omhoog te doen en je te abonneren op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van al onze enge, gore en horror looks.

Vampieren, demonen en bezetenen!

Ze zijn er in alle soorten en maten. Maar voor de vampieren zijn er toch wel hele verschillende soorten. Als we op de films afgaan, dan heb je klassieke vampieren die niet tegen zonlicht kunnen etcetera, maar je hebt tegenwoordig ook vampieren die wel tegen zonlicht kunnen. Dus wees gewaarschuwd, ze zijn overal. Dus nog even de laatste keer de waarschuwing: Beware of the Vampire

SFX Video tutorial Vampire

Alles wat je nodig hebt voor deze Tutorial kun je hieronder lezen.

Productenlijst Vampire

Hier nog wat foto’s van de Vampire.

Kleding door: Feestwinkel.nl, de winkel voor al je feestkleding

Geniet ervan en tot de volgende keer.

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons YouTube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, YouTube kanaal et cetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Wil je ook leren wat ik doe, kijk dan snel bij onze workshops, klik op de banner hieronder voor alle gave workshops

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben een online academy: FBFX Academy waar heel veel cursussen op staan.

Groetjes Linda