Je hebt het in verschillende varianten, maar Mouldlife Sculpt Gel is echt wel de beste die er te krijgen is. Sculpt Gel van Mouldlife is een on skin silicone pasta waar je waanzinnige creaties mee kan maken. Van een wond tot een vergroting van ……. jazeker je neus.

In deze video laat ik je zien hoe je op een relatief eenvoudige manier je uiterlijk compleet kan laten veranderen door de toepassing van Sculpt Gel. Je hebt meerdere soorten, maar wees je er wel van bewust dat je een verantwoordelijke Sculpt Gel pakt. Dus twijfel je over een Sculpt Gel vraag de veiligheidsheets op. Wij kunnen in ieder geval zeggen dat de Sculpt Gel van Mouldlife compleet veilig is om te gebruiken. En natuurlijk een zeer mooi product.

Maar silicone? Mag dit wel direct op de huid?

Er zijn verschillende soorten siliconen op de markt die voor allerlei doeleinden zijn bedoeld. In de SFX wereld wordt veel silicone gebruikt. Wat belangrijk is, is dat je voor direct op de huid een silicone gebruikt die ervoor gemaakt is. Dus een Mouldlife Sculpt Gel is prima direct op de huid te gebruiken, maar bijvoorbeeld een Platsil van Mouldlife of een Dragon Skin van Smooth on is niet geschikt om direct op de huid te gebruiken.

Sculptgel

Sculpt Gel van Mouldlife is een on skin silicone pasta waar je waanzinnige creaties mee kan maken.

Hoe zit het dan met veiligheid?

Als je een on skin silicone gebruikt dan is dit eigenlijk geen enkel probleem. Maar bijvoorbeeld zoals hierboven ook beschreven, de platsil of dragon skin mag absoluut niet direct op de huid gebruikt worden. Deze twee voorbeelden die ik noem zijn dus geschikt om protheses mee te maken, maar niet om direct op de huid te gebruiken. Let hier dus goed op. Het kan schade brengen aan je huid als je het direct op de huid zou aanbrengen.

Sculptgel

Veiligheid boven alles!!!!

Wat laat ik jullie vandaag zien?

In deze video laat ik jullie zien hoe je op een relatief eenvoudige manier jezelf een andere neus kan aanmeten. Ik heb ervoor gekozen om jullie de neus te laten zien, want je neus is natuurlijk heerlijk aanwezig binnen je gezicht. Ik ben erg benieuwd wat jullie vinden of maken met sculpt Gel. En dan bedoel ik niet de wonden etc, maar iets anders. Verras me!

Kijk de video en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Ik hoor graag van jullie.

Groetjes Linda