In deze les leg ik jullie uit hoe je je penselen echt schoon krijgt en ze lang mooi houdt ofwel in het engels Cleaning your brushes. Het is belangrijk voor zowel Hygiëne al behoud van je penselen dat je ze elke keer goed schoonmaakt.

De techniek is redelijk eenvoudig en ik laat je ook enkele voorbeelden zien wat je niet moet doen terwijl je je penselen schoonmaakt. Jullie zullen ook denken, hé waar is les 4 dan. We hebben wat technische problemen met les 4 en omdat we willen dat de lessen gewoon doorlopen hebben we lesson 5 Cleaning your brushes in plaats van les 4 geplaatst. Les 4 komt volgende week.

Is dit dan het enige dat je nodig hebt?

Eigenlijk is het antwoord op deze vraag volmondig, Ja. Voor Cleaning your brushes heb je eigenlijk genoeg aan water en de super Diamond FX zeep. Gewone Schmink, Vetschmink en zelfs nepbloed krijg je mooi uit je penselen. En mooi bijkomend effect is dat het nog lekker ruikt ook en veilig is voor de huid.

Hoe gebruik je de zeep?

Kijk de video op Youtube en je zal zien dat het redelijk eenvoudig en snel is om je penselen en ook sponzen met deze zeep schoon te maken. Ik heb hieronder nog even het plaatje van de zeep gezet. Denk je, ik wil dit eerst proberen dan hebben we ook sample zeepjes voor Cleaning your brushes.

Diamond FX Penselen en Huid zeep is uiteraard gewoon te bestellen in de winkel.

Video: Free Online Facepainting lesson 5 Cleaning your brushes

Heb je weer genoten en vind je de video leuk, zouden wij het leuk vinden als je een duimpje omhoog geeft en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van al ons nieuws, tutorial, reviews en veel meer.

Groetjes Linda