Mehron Rigid Collodion is een vloeistof waarmee je diepliggende littekens kunt maken op de huid. Met Rigid Collodion van Mehron kun je snel een overtuigend effect maken. Met slechts een paar laagjes Rigid Collodion krijg je al een diep litteken.

Maar heb ik dan alleen Mehron Rigid Collodion nodig?

Wanneer je de Rigid Collodion hebt samen met een make-up potlood als de Mehron Pencil liner kom je al een heel eind. Eerst teken je het litteken uit op de huid met het gekozen potlood en daarna teken je hier een aantal keer overheen met de Rigid Collodion. Maak het af met kleurlenzen of wat vetschmink. Je kunt een creatie met Rigid Collodion zo duur maken als je wil.

Wat heb ik gebruikt in deze how to use?

  • Mehron Rigid Collodion Scaring Liquid
  • Mehron Pencil liner Dark Brown
  • Mehron Procoloring Bruise
  • Zwarte Sclera Lenzen

Nog even de foto:

How to use Mehron Rigid Collodion Scaring Liquid

Je ziet het gave resultaat hierboven.

Natuurlijk onthouden we jullie de video niet hoe je dit maakt. Kijk hieronder naar How to use Mehron Rigid Collodion Scaring Liquid!

Geniet en kijk hoe het werkt. Je kunt met dit product dus heel snel en eenvoudig een heel mooi design maken en toch de mensen maximaal laten schrikken. Zo realistisch ziet dit eruit.

Heb je genoten van de video en de uitleg, vergeet dan niet even om een duim omhoog te geven voor de video en abonneer je op ons YouTube kanaal om van allerhande zaken op de hoogte te blijven en het laatste nieuws te zien.

Ons youtube kanaal vind je op: www.youtube.com/schminkengrime

X Linda