Ian Lightfoot zag ik in een film Onward en ik dacht gelijk, die moet ik maken, wat een geweldig personage is dit. Ian Lightfoot speelt de hoofdrol in deze animatiefilm, maar is een lief karakter en ook echt heel schattig, misschien niet heel Halloween achtig, maar ik kon het niet laten om mijn versie van Ian Lightfoor te maken. Kijk en geniet van deze tutorial. O ja, heb je de film nog niet gekeken dan moet je dit zeker doen.

De flim Onward komt van de briljante makers van Pixar. Geniet van Ian Lightfoot, ik heb erg veel lol gehad met het maken hiervan.

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Ian Lighfoot Makeup Tutorial| VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

  • Mouldlife Sculpt Gel Clear

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda