Laat ik beginnen met te zeggen dat het filmpje dat je hieronder ziet niet helemaal vlekkenloos is opgenomen,…. Ik geef het stempelkussen een naam die in het Engels helemaal niet bestaat (oeps) en ik laat in het hele filmpje het stempelkussen open staan (dubbel oeps). Maar door mijn enthousiasme ben ik gewoon direct gaan filmen na onze ontdekking. Vergeef me deze foutjes en check hoe WAANZINNIG dit is!

#Lifehack | Glitter Tattoo maken met LaDot Stempels!

Misschien ben je al bekend met de LaDot Stempels? Dan zul je weten dat je hier snel en makkelijk de mooiste tijdelijke tattoo’s mee kunt maken. Maar wist je ook dat je met dezelfde stempels glitter tattoo’s kunt zetten? En dat je ze hierna gewoon weer kunt gebruiken voor het maken van de inkt tattoo’s?

Ik was, en ben, echt heel enthousiast over deze uitvinding / ontdekking dus als je graag tijdelijke tattoo’s maakt of juist glitter tattoo’s kijk dan even naar de mogelijkheden.

Wil je weten wat voor stempels LaDot allemaal in het assortiment heeft? Kijk dan gerust even rond op onze website bij “LaDot Cosmetics“.

De lijm die ik gebruik voor het maken van de tattoo’s is van Chloïs. Deze lijm is net wat dunner dan die van LaDot zelf en werkt daarmee prettiger om de stempel te voorzien van lijm. En voor de Glitter zelf kies ik natuurlijk ook voor Chloïs :).

YouTube en Facebook

Heb je genoten en vind je de video leuk? Dan zouden wij het leuk vinden als je een duimpje omhoog geeft en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van al ons nieuws, tutorial, reviews en veel meer.

En uhm,… like je onze facebook pagina al? Hier plaatsen we dagelijks nieuwe berichten over schmink, grime en special effects producten. Buiten dat hebben we regelmatig leuke like-deel-win acties en kondigen we speciale aanbiedingen aan op facebook.

Volgende week weer een nieuwe schmink video. Dank jullie wel voor het kijken.
Groetjes Linda