Piraten zijn en blijven ontzettend populair als het gaat om thema feesten, carnaval en natuurlijk ook tijdens de Halloween. Na het kijken van de trailers voor de nieuwe Pirates of the Caribbean film (waarop ik bijna niet kan wachten) leek het me leuk om een piraat te maken. Ik heb er bewust voor gekozen om geen Jack Sparrow te maken maar mijn eigen FX Makeuo Pirate.  Natuurlijk is deze dan met een tintje Halloween.

Voor deze FX Makeup heb ik gekozen om een aantal protheses te gebruiken. Mocht je willen leren hoe je deze zelf kunt maken? Kijk dan zeker eens bij onze Prosthetic Workshop. Hier leren we je stap voor stap je eigen protheses te maken.

https://youtu.be/XySFDPhPcyU

FX Makeup: Pirate| Video Tutorial

Voor het maken van deze creatie ben ik begonnen met het maken van een aantal protheses. Deze zijn gegoten in vlakke mallen en gemaakt van Silicone. Nadat ik deze uit de mallen heb gehaald zijn ze met Pros-Aide op mijn gezicht geplakt. De randen kun je met een blender eenvoudig wegsmelten.

Hierna ben ik mijn gezicht en de protheses gaan kleuren met de Encore Alcohol Activated Makeup en een tandenborstel. Greasepaint om de ogen, rode lenzen, een leuk piraten pak en klaar is deze creatie..

De Producten die ik gebruikt heb voor het maken van deze make-up zijn

Andere FX makeup video’s die we gemaakt hebben zijn

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda