Zombies zijn en blijven razend populair en ze zijn super leuk om te maken. Daarom maak ik vandaag deze makkelijke zombie makeup. Deze zombie is in ongeveer 30 minuten te maken en is ideaal om snel een paar zombies in een spookhuis te zetten of juist om je makeup te zoen voor een Halloween of Thema feest.

Voor deze FX Makeup heb ik gekozen om alleen een paar basis technieken te gebruiken. Mocht je in een workshop alle basis technieken van special effects makeup willen leren. Kijk dan eens bij onze Basiscursus Special Effects Make-up.  Hier leer je in één dag de basis zodat je vol zelfvertrouwen je eigen creaties kunt gaan maken.

FX Makeup Easy Zombie | Video Tutorial

Om deze zombie vorm te geven heb ik eerst mijn wenkbrauwen weggewerkt met wax. Waarna ik de mond tattoo heb aangebracht. Hierna heb ik het gezicht gekleurd met ProAiir Hybrid Makeup en tot slot de aderen en lenzen toegevoegd.

De Producten die ik gebruikt heb voor het maken van deze make-up zijn

Andere FX makeup video’s die we gemaakt hebben zijn

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda